torsdag, december 17, 2015

Balans

Bara för att visa att solen minsann inte skiner jämt här i Luleå (Vilket ju är lätt att förstå att du tror, med tanke på vår goda solstatistik.), vill jag visa hur det såg ut, när jag efter jobbet tog en lång extrasväng. Duggsnö med underkyltregnkänsla.

Men det är bara att försöka njuta så länge man kan och att ställa in sig på att vi kommer att förlora det vintervita i helgen. Det har utlovats plus 7 och regn på söndag. Vädermässigt ser det ut att bli en så kallad nyjul. Det vill säga en jul av Göteborgstyp.

Isch!!!


*****

4 kommentarer:

Per-Anders sa...

Fast fördelen med mildvädret är att Pelletsförbrukningen till min villapanna sjunker. Med andra ord - en ekonomisk besparing för mig.

Bert Bodin sa...

Du, som är så rik.

Kersti sa...

Idag regnade vårt tunna snötäcke bort. Imorse var det blixthalka på trottoarerna nu är det bara blött. Trist är det också. Men att jag nu har jullov väger upp en del av tristessen.

Bert Bodin sa...

Jag har också mer eller mindre jullov och tänkte åka ut till stugan i helgen, för att njuta lite snöig skog. Men det lär väl få stryka på foten, kan jag tro. Det ska regna och vara halt.