onsdag, juni 27, 2012

Inte visste vi . . .

. .  hur fint vi skulle få det. Alla i kompisgänget såg förmodligen ut som fågelholkar, när vi steg in i den bokade bostaden. Visst nämnde hon något om vardagsrum, tjejen i receptionen. Men vi hade ju bokat två dubbelrum, så vi tänkte att ... ja, ja, vi får väl se.

Det visade sig att vi blivit uppgraderade. Rejält! En lägenhet på kajkanten. Andra våningen. Två sovrum. Två badrum. Ett superelegant kök. Ett lika elegant vardagsrum med stora fönster så att vi hade full kontroll över allt liv i hamnen. Balkong med loungegrupp (Det får ju inte heta "balkongmöbler" nuförtiden.)

Vi vågade nästan inte ta våningen i besittning. Det måste ha blivit något fel. Jag såg tilläggsdebiteringar på slutnotan. Vi hade förstås betalt i förväg. Kvitto och ordning och reda. Tack och lov. Skriftlig bekräftelse hade vi också med oss.

Vi accepterade och gjorde oss hemmastadda. Skönt var det, för regnet hällde ner utanför. Uteaktiviteter, som var huvudtanken, kändes inte så lockande. Hellre då ett lugnt tillbakalutat liv med kontemplation och väntan på goda samtal och smakliga måltider.

Hamn i Senja - Kan verkligen rekommenderas.


Där i byggnaden näst längst till vänster på andra våningen med fönster upp till taket, fick vi bo.
*****

1 kommentar:

Suzesan sa...

Oj så fint. Men jag har NordNorge som ett besöksmåste...NÅGON GÅNG. Har aldrig varit där. Ser rofyllt ut.

Kram
/Susanne