söndag, juni 10, 2012

Påminner om ...

.. enkäten till höger.

Rösta gärna.

(Med anledning av detta.)

*****

7 kommentarer:

Elisabet. sa...

Grattis på födelsedagen, Bert! (Fast den var ju egentligen igår ,-)

Bert Bodin sa...

Elisabet: Tack! Jag är glad att tiden här i norr inte går lika fort som i Halland. :-)

Cecilia N sa...

1) Grattis på födelsedagen!
2) Var hittar man information om huruvida tåget går till Luleå ikväll? Jag vill ju inte att sonen ska sitta på Långsele station hela natten i onödan.

Bert Bodin sa...

Cecilia N: Tack.

Angående tågen, så är det lite oklart m.t.p en urspårning som gjorde att inga tåg gick igår.

Hur det är idag, kan jag inte ge dig någon information om eftersom SJ är så vansinnigt duktiga på information (NOT!!!). Inte ens vid i branschen får veta något. Kolla SJ:s hemsida lite längre fram på e.m. idag.

Cecilia N sa...

Precis just den urspårningen tänkte jag på. Men okej, då får jag kolla deras hemsida. Jag har för mig att de ville veta sonens moibilnummer. Finns det någon möjlighet att de försöker informera den vägen?

Bert Bodin sa...

Cecilia N: Ja, det är meningen att de ska göra det. Jag tittade nyss och det ser inte ut som att det ska vara några problem ikväll om de är ärliga på sin trafikinformationssida.

Cecilia N sa...

Tack. Ja jag ringde till dem strax innan jag gick in här igen och då sa de att det fanns ett tåg som stånkade sig norrut, med förhoppningen att komma sig till Långsele och förbi. Enda problemet med att ta sig till Luleå var att det i nuläget var 30 min sent och att det kommer att möta söderghående tåg på ett oplanerat ställe för att det hade krångel med nåt i Luleå. Men det ska landa ända framme vid perrongen i Luleå iaf.

Undrar hur många som ringer för att kolla "för säkerhets skull" som jag nu gjorde bara för att det inte står nåt alls på krångelsidan.
Om det hade stått nåt i stil med "Med anledning av urspårningen i Luleå finns det kanske folk som är oroliga om det kommer att gå tåg. Men lugn bara lugn. Tåg nr si, så, dittan, dattan och det här samt det där går som planerat."
Eller att "Nu är det lagat så nu flyter allt på oberoende detta problem som nu alltså inte längre finns."

Hade man haft en känsla av att de var perfekta med sin "krångelsida" hade man kanske tryggt kunnat lita på "syns inte - finns inte", men som du säger, det känns/är inte så.

Ha nu en trevlig födelsedagskväll. (Och god.)