tisdag, juli 11, 2017

Återfunnen

Så fick jag då koll på min premiär i Aftonbladet, som jag berättade  om för någon vecka sedan. Här är bilden. Den är tagen i trakten av Katterjokk i Kirunafjällen (Nära Riksgränsen) som vi besökte någon vecka varje augusti. Mamma kokar kaffe i kaffeburk (!). Vad är väl naturligare? Jag längst till vänster, stöttar Kristina, medan hennes bror Thomas tittar på och mamma Elsa hjälper till med vattenmuggen. De tre sistnämnda familjen Claeson. Pappa Henry var kollega till min pappa.


Och nu till det stora avslöjandet. Hur oseriös pressen kan vara. Hur de kan lura oss på viktiga fakta, när vi inte känner till sakförhållandena. Hur mycket har vi gått på. Hur mycket går vi på??? Kanske dagligen.

Bilden ovan är tagen av Arne Bodén. Så står det. Arne Bodin var namnet. Bilden nedan är tagen av samma fotograf, men där står det Arkiv. Vi blir förda bakom ljuset. Kolla nu datum för bilderna. Båda skildrar den 19 juni 1960! Enligt tidningen. Vilken kullerbytta!

Skulle vi ha kunnat vara på dessa två platser under dagen. Det är 50 mil emellan, så fysiskt kunde det kanske funka. Men vi hade ingen bil och ingen gillade att stressa.

Och det värsta av allt: Vi blir förnedrade offentligt. Bilden nedan visar badliv.
Bildtexten i bilden ovan säger "Strandliv är för mesar".

Hm!? Aftonsladdret förblir oköpt även i fortsättningen.

*****

2 kommentarer:

Babsan sa...

Stäm dem Bert😂🤣😂

Bert Bodin sa...

@babsan. Har instruerat min advokat.