måndag, juli 03, 2017

Det är ju det ...

.. som är så skönt; det där att det inte händer något. Så har det varit idag. Vattnat broccoliodlingen - Nä, det gjorde jag igår. Så inte heller det hände. Sitter och tittar på flugsnapparholkarna, där vi har hyresgäster. I fjol flyttade ungarna ut den 04 juli, så man får vara på sin vakt, om man vill se det hända i år igen. Men inte kan man ju sitta där och glo hela dagen.

Gick långa rundan. Inget att berätta. Soligt och grant. Varmt. Åt lunch. Åkte och handlade i Råneå. Fisk från Rönnbäcks ambulerande försäljning. Gravad lax. Färsk lax och lite annat. Det är en duktig försäljare och man kommer alltid därifrån med mer än tänkt.

Ost, fil, mjölk, kaffe, smörgåspålägg, te. Apoteket. Huvudvärkstabletter och handsprit. Grillkol på OK. Ja, det var väl det.

Stannade och fotograferade klippt vägkant, som innehåller orkidéer. Jag anmälde det till länsstyrelsen sommaren 2015 och utredning pågår fortfarande. Idag har jag fått vittna per mejl till NOA, Nationella  operativa avdelningen hos polisen. Avdelningen för artskydd. De vill ha mer material.

Så inte händer det nånting inte. Nä - inte alls.

Men spännande är det. Livet.

*****

2 kommentarer:

Turtlan sa...

Jaha då rör vi oss i "lite samma kretsar", dvs polisförhör.

Blev förhörd per telefon strax före midsommar av en polis ang Stockholmshändelsen.

Blommor är ju bra mkt trevligare prata om... Men värst vilken tid "din" utredning tar!

Bert Bodin sa...

Jo. Man är ju rätt avancerad. Rent generellt, alltså. Då tar det tid. 😎🤔