söndag, oktober 01, 2023

Beslut

Den omtalade, och förmodligen angelägna TV-serien Taelgia i SVT är en besvikelse. Ljudet är uselt. Handlingen ... ja, finns det någon handling?

Vi lägger ner den.

Vad tycker du?


*****

3 kommentarer:

Babsan sa...

Tyckte inte om den heller men tänker se klart.Tror den speglar gängkriminaliteten bra och framförallt hur de unga värvas

Monica sa...

Tror den kan vara bra att se även om verkligheten är mer vansinnig. Tycker du ska se. Det hemska dådet utanför Uppsala (Fullerö) utfördes av en svensk Kalix-kille med anknytning också till Luleå och tillsammans med en kille född i landet men av sydamerikanska numera döda föräldrar. Allt blir mer och mer märkligt, hur Kalix- killen tog sig dit och okänt var det, vägar och sådant, därför polisen hittade dem båda. Ett stordåd bara det av polisen. Men som två fullständiga galningar att lägga extrema bomber mellan två hus, det ena tomt som var målet, det andra drabbades så oerhört tragiskt och dottern sprängd till döds. Dessutom alla hus omkring skadade.
Så det där "djuret" har långa tentakler ända upp i Norrland.

Bert Bodin sa...

@Babsan och @Monica

Men jag tycker den är för rörig. Vilka är alla? Vilken roll har man. Den enda som man känner till är Gabriel. Runt honom snurrar det massor av människor som man inte vet vilka de är.