Jag har sagt det förr; chili får jag för mig, tillsätts för att dölja vad rätten egentligen smakar.
Och koriander är bara för de, som gärna äter tvålbestruken plåt. Rätt många verkar ha denna underliga böjelse.
En annan sak som jag inte förstår är den där obligatoriska citronbiten som ledsagar alla fiskrätter. Varför vill man ha sur fisk? (Observera att surströmming inte faller in i den kategorin.)
Nej - citronen ligger orörd hela måltiden
*****
Jo, den måltiden ser då utsökt ut men synd den gula klyftan skämmer, sticker illa i ögonen, känns helt malplacerad på en i övrigt läcker tallrik.
SvaraRaderaEn styggelse. En anomali helt sant. Hur har de tänkt? Nästa gång får du fråga.
Räck upp handen!
Jäklar, anonym igen (thord wiman)
Radera@Thord Wiman
RaderaJa, jag tycker den kunde ha varit lite elegantare. Men den hade åkt därifrån i vilket fall.