Allt - Inget
Nedkast - Uppkast.
Med krydda och en del snygga bilder.
Från en, för många okänd del av Sverige.
Nu!
söndag, december 06, 2009
Lördagmiddag
Efter en mugg norrbottnisk Åkerbärsglögg, presenterades förrätten av gästkocken. Västerbottenostpaj, Kalixlöjrom (Fast den här var privatfiskad i Ängdalsro, men smakade minst lika gott.), och avocadosallad.
Till detta serverades en champagne från Palmer & Cie, Brut 2004.
Huvudrätten stod jag för. Det blev rosastekt älg, rotsaksrost med rotselleri, palsternacka och rödbetor bakade med timjan. Salladen serverades med en dressing gjord på Crema di limone och rybsolja från Avan utanför Luleå. Dryck: Tatachilla Shiraz 2007.
Mätta och glada avslutade vi med gästkockens anismarinerade fruktsallad med en crème brulèe, till vilken vi drack ett Muscatvin från Korsika.
Nå - Sen blev det kaffe, mörk fikonfylld choklad och gonatt.
Ute töar snön.
*****
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Välkommen att kommentera.