söndag, april 11, 2010

Glömde strömmen hemma



Kort helg i stugan. Åkte ut efter jobbet på lördagen och upptäckte att "strömmen" till datorn var kvar hemma. Batteriet är nog inte det bästa. Ändå var jag bara inne korta stunder och ställde datorn i s.k. viloläge mellan varven. Men tydligen tar också det en hel del kraft. För idag ville datorn inte starta.

Så det blev lite magert med inlägg förutom via mobilen. Och det blir ju som det blir.

Nåväl. Några stora händelser att rapportera om fanns inte. Det var slött. Vackert och slött. Skidorna fick vila, eftersom skarsnön från påsken var som bortblåst. Inget vidare före, alltså. På havsisen såg skotespåren rätt blöta ut, vilket förmodligen även skulle ha gällt skidspåren.

Det blev leriga promenader längs skogsvägarna istället. Ett besök hos fiskgjusen, eller det som normalt är dess boträd. Bara att inse att det blir nybygge i år också. Det gamla boet var borta. Rätt fantastiskt att de hittar tillbaka till sitt träd ändå. Det tyder på en viss intelligens.

Andra verkar ha sämre av den varan. En bit bort efter vår väg, har någon "råkat tappa" ett jätteparasoll med tillhörande cementfot (ligger översnöat lite längre bort i bild). Sannerligen helt intelligensbefriat. Kanske hade strömmen tagit slut där också.




*****

Inga kommentarer: