Furikakekryddad, varsamt grillad Hornavanröding, serverad med potatisrost, haricots verts och en mild senapscremefraiche.
Jo - Det blev gott.
Saint Clair Vicar's choice Sauvignon blanc passade bra till.
Nu blr det väl åkerbärsglass, förstås. Jo - Hemgjorda åkerbär.
*****
Mmmm, ser gott ut. Furikake har jag inte lärt mig. Ska googla på det. Själv ska jag i all enkelhet laga kolja i ugnen kryddad med ansjovis.
SvaraRaderaHemgjorda åkerbär låter avancerat det med. :-)
Gabriella: Man plockar dem på sin egen tomt.
RaderaJag var också tvungen att kolla upp Furikake. Inser nu att det är något jag verkligen behöver.
SvaraRaderaKersti: får ej saknas i något hushåll.
RaderaAlltid bra att ha att ha med sig i weekendbagaget. Katten är kvick som attan att sno åt sig fisk och andra godbitar. Glas med ekologiska drycker bryr han sig inte om att välta omkull med sin nos.
SvaraRadera