söndag, mars 02, 2014

Så åkte vi hem ...

 
.. i gråvädret, och lagade middag i vårt 80-talskök.
 
Det funkade det också.
 
Vi som inte ens har induktionshäll, marmordiskbänk, eller dämpade lådor. Skåpluckorna är heller inte utbytta.
 
Det är väl beundransvärt att vi klarade av det. Eller hur?
 
 
 
***** 

10 kommentarer:

Jan S sa...

Vilken lyx, hemma hos mig regerar 60-talet.
Hela köket är i stort sett i originalskick, kanske museet skulle vara intresserat att dokumentera en
miljö från folkhemstiden.

Sven sa...

Hahaha ja ,verkligen! Vi sitter i samma situation och lyckas ändå få ihop lite mat varje dag.

Turtlan sa...

Som jag då. Nästan i alla fall. Ett kök från sent 90 tal med spis som er. Men dämpande kökslådor har jag. Lyxigt!

Det är tufft, man vi klarar det....!

Bert Bodin sa...

Turtlan: Är man av hårt virke så....

Bert Bodin sa...

Jan S: Du kanske skulle öppna ditt hem för guidade visningar. Ungefär som stadsvandring.

Bert Bodin sa...

Sven: Och hållbart blir det. I längden.

Gabrielle sa...

Men ett rött kök har ni. Fint! Det har vi med.
Ingen induktionshäll eller marmordiskbänk här heller. Går alldeles utmärkt ändå.

Ja sa...

Bra ide, men det blir nostalgivarning.
De äldsta kommer att minnas sin barndoms köksbestyr...

Anonym sa...

Kanske är det sånt kök man ska ha? För ni verkar ju få till fantastiska middagar! I många moderna kök med rostfria vitvaror är det nog mycket snabbmakaroner och korv som serveras. Tror jag. ellem

Bert Bodin sa...

ellem: Ja inte tror jag det är matintresset som styr hur köket ser ut.