torsdag, september 20, 2007

Dagen gick...

.. snabbt och lätt. Start klockan åtta med besök hos företagshälsovården för provtagning. Vi har misstänkt mögelskada i huset där min arbetsplats ligger. Och nu skulle det konstateras om vi blivit påverkade, eller inte.

Undrar hur mitt prov blev, egentligen. Stoppade nämligen i mig en icke föraktlig mängd jämtländsk blå- och vitmögelost igår kväll. Det är ju så gott. Testpersonalen tror nog att de fått in en blodig gorgonzola.

På jobbet vid halv nio. Kalkyler och offerter. Samtal och e-post. Kontaktar Tanya i Kapstaden för slutrapport.

Till fikat bjuder Claes på kolatoppar. Mums, och förbjudet.

Sedan leverantörsinformation med mera fika. Men hon var så snygg att det inte gick att tacka nej vare sig till ambrosiakakan eller toscan.

Lunch med M. Timjangrillad lax, skagenröra och rostad potatis. R kommer förbi och berättar att hon minsann åker till Glasgow imorgon. Bara för att göra mig avundsjuk.

Eftermiddagen lunkar på till 14.00 då jag har min massagetid. Somnar. Och sen var det fika igen. Fler kolatoppar och en ambrosia.

Får in en ny förfrågan som kräver att jag lägger allt annat åt sidan för resten av dagen.... ja, i alla fall till kvart över fyra, då jag tackar för mig och sticker till frisören.

Hemma. Mat. Och sedan iväg till stormarknaden för att bunkra. Svischar sedan ut till stugan i kvällsmörkret. Vi packar in helgens mat, fixar lite och vänder hem under årets, eller i varje fall säsongens första norrsken. Det kan faktiskt gälla som årets första, för i vintras var det sällsynt dåligt med norrsken.

Min lilla kompaktkamera klarade det rätt bra.




*****

Inga kommentarer: