Allt - Inget Nedkast - Uppkast. Med krydda och en del snygga bilder. Från en, för många okänd del av Sverige. Nu!
Hur gjorde midnattsbagaren detta till synes delikata bröd?Var det svårt.Kram från Eva i Tyresö som bakar också men inte så mörkt just nu.....
Eva Henriksson: Åh - Jag gjorde som jag brukar. Här är receptetet:Sätt alla ingredienser i en skål och arbeta till en deg.Grädda.Det är hur enkelt som helst. ;) Jag höftar alltid. Denna gång råg, graham, vete, pumpafrön, aprikoser och överbliven crème fraiche. Och jäst förstås.
Hur världens godaste bröd bakas här på ön framgår av den här youtubefilmen. * Tips: Låt degen jäsa i rumstemperatur, inte bredvid ett element.
Tack jag ska försöka en dag.Det är så roligt att baka-och tacksamt.Kul med nyårshälsningen och tacket!!!!!
Välkommen att kommentera.
Hur gjorde midnattsbagaren detta till synes delikata bröd?
SvaraRaderaVar det svårt.
Kram från Eva i Tyresö som bakar också men inte så mörkt just nu.....
Eva Henriksson: Åh - Jag gjorde som jag brukar. Här är receptetet:
SvaraRaderaSätt alla ingredienser i en skål och arbeta till en deg.
Grädda.
Det är hur enkelt som helst. ;)
Jag höftar alltid. Denna gång råg, graham, vete, pumpafrön, aprikoser och överbliven crème fraiche. Och jäst förstås.
Hur världens godaste bröd bakas här på ön framgår av den här youtubefilmen. * Tips: Låt degen jäsa i rumstemperatur, inte bredvid ett element.
SvaraRaderaTack jag ska försöka en dag.
SvaraRaderaDet är så roligt att baka-och tacksamt.
Kul med nyårshälsningen och tacket!!!!!