tisdag, april 18, 2017

Rent parodiskt ...

.. låter det när (m):s ekonomiske talesman Ulf Christersson med darrande underläpp kritiserar Magdalena Anderssons framlagda vårbudget i radions Studio 1.

Men man förstår ju; inte har ju de som tjänar mer än 38 200 i månaden råd att betala lite mer skatt, än den som inte tjänar så mycket. Det är ju klart. Det blir ju gråt och tandagnisslan.

Och sug på ramarna.
 
*****

4 kommentarer:

Anonym sa...

Patetiskt, faktiskt.Låter som aprilskämt. Numera är det svårt att skilja de seriösa intervjuerna och nyhetsprogrammen från exempelvis Sveriges Radios Public Service, vilket säger en del.

Bert Bodin sa...

Aha - Du menar den där satiravdelningen i Godmorgon världen på söndagar. Jo - Jag säger mer och mer som Wisti (Prästen som gör så bra kommentarer.) att det blir svårare och svårare att jobba med satir. Han menar att tillvaron är som en satir redan.

Turtlan sa...

Ja det måste verkligen bli betungande med den skattehöjningen.

Sån någonstans sa någon oppositionspolitiker att det skulle tex kunna drabba en barnmorska med högre skatt. Men hallå, var finns de barnmorskor som tjänar över 38000 kr? I så fall har de jobbat mycket mycket övertid en månad för att komma upp i det. Hrmpf...,

Bert Bodin sa...

Precis. Och övertid ska man inte behöva jobba, mer än i nödfall.