onsdag, oktober 25, 2017

Friskt och sjukt

Det var inte utan att jag kände mig rätt blåst idag på rundan. Nej, det stormar inte. Men vinden är frisk och byig och vittnar om inkommande oväder. Vi får väl se hur det blir med det. Ibland känns det uppfriskande med lite blåst.

Hörde nämligen idag något som skrämde mig. En ung man intervjuades i radion. Han representerar en ny(???) rörelse, som kallas Nordisk alternativ höger. Det var Ekot som hade börjat rota i rörelsens förehavanden och fått en intervju med ledaren. En otäck svada svamlades fram genom etern. Den vittnade om ren och skär (eller ska vi säga blåbrun) okunnighet, dumhet, och elakhet. I stort sett var hela hans omgivning fientlig och en produkt av en judekonspiration. Men alla, alla, utom "svenskarna", dvs de vita, borde helst förpassas ur landet. Snarast. Dessutom skulle dödsstraff införas så fort som möjligt. Främst skulle det appliceras på alla journalister, som enligt honom var "folkförrädare".

Som sagt. Skrämmande. Han heter Dulny i efternamn.
Undrar varifrån han kommer?

Mörka vatten
*****

4 kommentarer:

 1. Ex-sverigedemokrat som tvingats bort...

  https://www.expressen.se/nyheter/18-sd-politiker-tvingas-bort-efter-avslojandet/

  SvaraRadera
  Svar
  1. @Rexxie.
   Jo. Tydligen jobbade han på deras riksdagskansli.

   Det finns många mörka hörn att städa ut där, skulle jag tro. Ja, kanske inte bara hörn, förresten.

   Radera
 2. Ännu ett bevis på att när känslorna (i det här fallet hat och tydligen dålig självkänsla) är tillräckligt starka, har inte ens normal intelligens en chans. Då vevar man bara på för att försöka kompensera sig och dessutom få utlopp för allmän våldslusta. (Se IS). Som ursäkt har man någon ideologi eller religion.

  SvaraRadera
 3. @annika.
  Korrekt analys.

  SvaraRadera