fredag, oktober 29, 2010

Närmare än så här. . .

. . kom jag inte kvällens whisky- och pralinprovning.

Allt var slut.

Men jag fick mat i alla fall.
God mat.
På restaurang uni:k. Det blev minibruschetta med Västerbottensost och lingonchutney. Sedan en fantastiskt god älggryta med rotfrukter och chèvre. Desserten fick bli en skummig espresso med mjölk. Robbie special.

Jag kom in vid halvsjutiden till gänget, som hade provat whisky och praliner sedan klockan fem, då jag fortfarande satt på jobbet. Det var en skrivande äventyrare, en idrottslärare, en pedagog, en maskinteknikstuderande, en gymnasielärare och en tandläkarmottagningsinredare (den tekniska biten, alltså) och jag. Samt whiskyspecialisten själv, universitetslärare på hälsovetenskap med specialitet sjukgymnastik.

Roliga samtal, skratt och minnen. Några kände varandra. Andra inte alls. Det är så det blir som bäst.

*****

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen att kommentera.