fredag, november 23, 2012

Vi tog ...

.. grillad torskrygg med gratinerade briefyllda tomater, lökfylld bresaola och liten löjromssallad.

Vad tog du?

*****

3 kommentarer:

Turtlan sa...

Det blev ett Här är ditt kylskåp.

Varma mackor på ost, tomat o skinka. En riktig 70 talare :-)

Ingen gourmetmat utan ett resultat av inget affärbesök efter jobbet.

Knapsu sa...

Det blev den nya svenska fredagstraditionen tacos! Dock på kyckling denna gång.

Leif sa...

Katten råkade käka en förgiftad mus så han spydde som en räv, blev helvissen. Veterinären ordinerade urkokt ris till mat, vatten och en doseringsspruta Prokolin för att återställa bakteriefloran i magen på honom, 3 ggr/dag tills han blev bra.

Jaha, alltså inget annat att göra. Jag tog bort allt av hans vanliga käk och kokade istället ris. En gång lyckades jag med doseringssprutan få i honom en klick luktfri pasta i munnen. Riset luktade han på och smakade lite av men sen blev han fly förbannad och jag var inte vatten värd.

Marcel är van att få välkokt såväl välsmakande invandrarris med diverse goda tillbehör, t.ex. kyckling och ärtor gillar han. För att lugna ned honom och inte fresta på hans tålamod alltför mycket blev jag också tvungen att under några dagar äta risgröt tills han blev bra i magen. Det blev välkokt risgröt med rårörd lingonsylt till mig under några dagar, vilket katten var gång gärna ville smaka och fick en sked av. Någon skiva ost från smörgåsen lyckades han knycka åt sig. Han blev bra och lugnet i huset återställde sig.