tisdag, mars 15, 2016

Idag känner jag mig ...

.. riktigt stolt över mig själv. Som jag berättat gör jag just nu en heltidsinsats på jobbet. Jag bygger webbsidor. Visst - Jag har jobbat med uppdatering av befintliga sidor tidigare i flera år, men aldrig konstruerat.

Idag var jag lite smått irriterad. Verktyget funkade inte riktigt som jag ville. Dessutom fick jag ingen snabb hjälp från webbyrån, vilket låste mig vid några tillfällen. Jag skrev ett mejl, för att få någon att reagera, men inget hände. De hade tydligen fullt upp med annat, vilket jag i och för sig kan förstå.

Men då for fasen i mig. Ska jag verkligen inte kunna fixa det där själv? Började treva, hittade en tråd, nystade upp den .... fick napp. Va!? Funkade det! .... Men då kanske man kan göra såhär, tänkte jag och fiskade vidare. Och det kunde man. Plötsligt satt jag där med en färdig grund, med rätt logga, rätta färger och de rätta nivåerna.

Kul var det att mejla tillbaka till webbyrån och säga: Du behöver inte svara. Jag fixade allt själv. Du har fått en konkurrent. Jag satte dit en smajly också. För säkerhets skull.

Det blev så kul att jag inte märkte att klockan passerat hemgång.

------
Efter jobbet hade jag dejt. Litet planeringsmöte inför helgen, över en lätt måltid med lax och ett glas vitt. Allt gick bra - uppgifterna fördelade. Nu är det bara två arbetsdagar kvar den här veckan. För jag är ledig på fredag.


*****

Inga kommentarer: