söndag, juli 16, 2023

Dagens outfit

Som inlagd patient, har man inte  så mycket att välja på. Men det här blev ju riktigt snyggt. Källa in det dramatiska dekolletaget!

*****

7 kommentarer:

Monet sa...

Du blev alltså kvar på sjukhuset? Du skrev först att du skulle åka tillbaka, antibiotikaförsedd, till stugan? Ska i ärlighetens namn säga att jag då tyckte det lät konstigt - min B har vid båda sina tillfällen lagts in direkt och fått ögonblicklig kraftig antibiotikabehandling intravenöst de första dagarna. Just för att risken för sepsis är så uttalad och kan gå så fort. Väldigt skönt att höra att du befinner dig där du ska vara under korrekt behandling och uppsikt!! Du kommer att lämna sjukhuset pigg och rask, behandlingen är effektiv! Krya på….

Babsan sa...

Då jag har drabbats av detta flera gånger så tyckte jag det lät konstigt att du fick åka hem.Jag har oftast legat inne i vart fall två tre dygn med intravenös behandling.Hoppas att du har piggat på dig

Elisabet. sa...

Ja, vem hade kunnat drömma om att urinvägsinfektion kan ta en sådan vändning? Å andra sidan har jag i brittiska ambulansprogram ofta sett personalen komma hem till svårt sjuka/påverkade människor och då hör man dem säga "det kan vara en urinvägsinfektion ..., vi tar med dig till sjukhuset!"
Krya på dig. Tjusigt med det nerhasade .., det är väl så det ska vara numera.

Bert Bodin sa...

@Elisabet

Javisst. Man ska inte vara ordentligt klädd. 🙃

Bert Bodin sa...

@Babsan

Besked ikväll.

Bert Bodin sa...

@Monet

Ja vi får se hur det går.

Monet sa...

Allvarliga urinvägsinfektioner tar ofta ”sådana här vändningar”. Det är ett seriöst tillstånd, du skulle annars inte lagts in, i synnerhet inte i dessa märkliga vårdtider. Hoppas du får bra uppföljning och ordentligt utredning nu efteråt på annat sätt via urologen efter detta. Att du har bra övriga blodvärden, bra syresättning och hyfsat tryck i akutskedet är ju bra men har ingenting med själva den här allvarliga infektionen att göra. Men det reder sig förhoppningsvis!