onsdag, maj 04, 2005

En sån där dag... du vet..!

06.50 öppnar gymmet och då var jag där. Jag hade nämligen tänkt vara lite extra effektiv idag. Det är ju snart helg.

Duschar... jäklar - schampot slut. Fick ta tvål.

En god frukost med morgontidningarna. Sätter mig sen vid datorn för att logga in. Har en ansökan som jag måste slutfila på och skicka in senast idag på förmiddagen. Ingen kontakt med nätet! Telia håller tydligen på att lägga om något system. Jäklar, igen!

Snabb omstuvning i schemat. Skall köpa en billigt trädgårdsmöbel, tänkt att passa på bastuterassen i stugan. Åker ut till OBS Bygg, som annonserat om rätt sort till bra pris. Hittar ingen. Blir irriterad. Ställer mig i kön för att fråga. Kommer fram till disken, men inser plötsligt - plånboken ligger hemma i stan. Gudars......
Och jag, som hade tänkt helghandla här ute också, när jag ändå är här.

Svänger förbi K-Rauta på hemvägen. Lycka! Jag hittar en snyggare möbelgrupp till samma pris och till och med 4 stolar som ingår. På OBS ingick bara två. Snabbt hem efter plånboken. Betalar och hämtar ut grejerna. Bagaget blir fullt! Hur skall vi nu får rum med resten av grejerna som skall med ut till fritidshuset i eftermiddag? Jag, sambo och gamla mamma, skall ju också rymmas. Förtränger snabbt och åker hemåt.

Dags för lunch på stan. Går på Roasters, stamhaket och beställer helstekt fläskfile med örtyoughurt. Som vanligt utbryter ett visst kaos, eftersom alla matgäster envisas med att komma samtidigt. Min beställning glöms bort, och efter tjugo minuter får jag säga till. Håller så när på att missa min tid hos frisören 12.30.... men hinner!

Hinner även få kontakt med nätet och får iväg min snygga ansökan i tid.

Nyklippt och fin sitter jag nu här. Förväntansfull inför en skön helg.

Inga kommentarer: