måndag, juni 10, 2024

Vi bytte ...

.. hav, till ett av medelklass.


*****

3 kommentarer:

Monica sa...

Jaså? Ja, ni kanske inte haft så gassande hett som vi i Stockholmsområdet och Södermanland. Nu gläds jag åt varenda regndroppe. Och kontrasten mot de lysande blommorna i klara färger från en solbelyst svartblå himmel. Så tjusigt.
Ingen snö väntas här dock som i Norrland, ja inte din sida utan i Jämtlands-, Härjedals- och Dalafjällen utlovas det.
Njut av sommaren vid Medelhavet.

Bert Bodin sa...

@Monica

Åja - skryt lagom. Nog har också vi haftvarmaperioder. Till och med varmasti landet vid något tillfälle i vår/sommar. Låt inte fördomarna spela dig spratt.

🧐

Monica sa...

Skryt är totalt främmande för mig, ägnar mig åt fakta. Fördomar är väldigt få, ägnar mig åt fakta där med till skillnad mot många. Göteborg hade högsta temperaturen i maj månad 29.1 och lägsta var i Naimakka -10.9 i Karesuando socken där min lärare i lågstadiet kom ifrån men hon stannade bara en termin.

Sen har vi i Stockholm med omnejd haft flest soltimmar, noll åska, noll regn. I juni varmare och varmare så nu när regnet faller är det underbart. Lite åska idag också. Förstås vill folk ha tillbaka toppentemperaturerna till skolavslutningar m men jag ser hur naturen älskar regnduscharna, allt blir tvättat och så skönt med lite variation.