Gräsklippning och vedklyvning stod också på schemat. Vädret var idealiskt för utejobb. Tack för det, SMHI, som lovat mulet. Några moln såg vi, men de var lätt räknade.
Insidan fick förstås också sitt. En slummer före middagen. Min tur att inta köket idag. Det blev en drink med mörk rom, Martini Bianco, en dutt vinbärssaft (hemgjord och ej så söt), färska blåbär och åkerbär. Toppad med sodavatten.
Ingen hel förrätt, men väl en fräsch klick Kalixlöjrom, kryddad med whisky och på finhackad purjo. Serveras direkt på sked, bara att sleva in och klämma mot gommen. Mmmmmmmmm.
Huvudrätten blev suovas, lättstekt med palsternacka, vinbärsmarinerat äpple och tranbär i cognac. Min godaste broccoli därtill.
Glass och lingonkaka till dessert.
Ingen dålig lördag.

*****
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Välkommen att kommentera.