![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj1gXA3xMezrqKTyvYdif8-6D4LlDWy0pst37gLjwVmjGL1Q3HvMlBW6fTOGRUvzkFU3KU4OmJweJ1Fkmx_OR7AHB7eR23zkIsdV5vCUk609yT7UDIJ9SRdfFgu28SquDSu8PgT/s400/2013-04-30%25252021.39.21.jpg)
Efter en GT med tilltugg följde honung- och citruskaramelliserad fänkål bräserad i sitt eget spad, med torrostade cashewnötter och blandsallad.
Sedan kycklingknyten med potatisstomp under gratinerad chèvre.
Dessert blev vaniljglass med norrbottniska jordgubbar och åkerbär. De sistnämnda fortsatte i åkerbärslikören till kaffet och salmiakchokladen.
Ganska fulländat, tycker jag.
*****
6 kommentarer:
Helt fulländat med förnuftet tänkt.Men ack den som hade en Pitepalt på sin tallrik.Ha en bra 1:a maj!
Den här Benke .., är han kock?
Ni kunde ju öppna kvarterskrog i Luleå!
norbergianblue: Palt står på vårt bord ibland också. Gott. Trevlig första maj.
Elisabet: Nej - Inga kockar i huset. Det faller sig naturligt med näten.
Maten , ska det stå
Jag tänkte också fråga om Ni har en kock anställd i huset? Men svaret fanns redan.
Två matkunniga Lulebor räcker långt :-))
Skicka en kommentar