
Efter en GT med tilltugg följde honung- och citruskaramelliserad fänkål bräserad i sitt eget spad, med torrostade cashewnötter och blandsallad.
Sedan kycklingknyten med potatisstomp under gratinerad chèvre.
Dessert blev vaniljglass med norrbottniska jordgubbar och åkerbär. De sistnämnda fortsatte i åkerbärslikören till kaffet och salmiakchokladen.
Ganska fulländat, tycker jag.
*****
6 kommentarer:
Helt fulländat med förnuftet tänkt.Men ack den som hade en Pitepalt på sin tallrik.Ha en bra 1:a maj!
Den här Benke .., är han kock?
Ni kunde ju öppna kvarterskrog i Luleå!
norbergianblue: Palt står på vårt bord ibland också. Gott. Trevlig första maj.
Elisabet: Nej - Inga kockar i huset. Det faller sig naturligt med näten.
Maten , ska det stå
Jag tänkte också fråga om Ni har en kock anställd i huset? Men svaret fanns redan.
Två matkunniga Lulebor räcker långt :-))
Skicka en kommentar