lördag, oktober 11, 2014

Väntan

Trodde att det skulle vara klart såhär dags. Men icke. Jag tänker på den hantverkare vi väntar på. Och väntar. Han har inte dykt upp. På hantverkares vis. Hans mobil säger bara "tala in ett meddelande efter pipet".

Ett tag funderade jag på att anlita någon annan och skicka räkningen till den osynlige, men jag förstår att det är svårt att sätta sig in i backventilers placering, när den som gjort installationen och glömt sagda ventil, har så svårt att fixa till det. Jo - Han har varit här i veckan och påbörjat. Vi lider inte. Men han sade då att "på lördag kommer jag och slutför". 

Nog om det.

Själva är vi inte lika lamslagna som den som till och med får betalt för jobbet. Vi har byggt en bro över ett jättedike en bit bort. Sedan tog vi itu med kajakerna, som halvvintras. Hade tänkt att de skulle skuras och göras fina inför inslagningen i presenning. Men då vill jag att det ska vara soligt och torrt väder. Vill inte slå in fukt. Så de fick komma in under tak i alla fall, så får vi fixa det när rätt förhållanden inträder.

Egentligen skulle vi ockå slyröja ett dike och fälla några träd, men det får också anstå tills vidare.

Nu är det snart dags för en dusch och en stund på soffan. Jag är middagsbefriad idag, efter gårdagens téhalstrade lax på vitvinskokt hel bulgur och tranbärsdressad sallad.

Trevlig lördagskväll!


<<<>>>

Inga kommentarer: