torsdag, september 03, 2020

Så blev det ...

.. torsdag med allt vad det innebär. Och det är ju inte speciellt mycket. Vi är i stan och till lunch blir det inte ens ärter med fläsk. Nej - det blir istället Savoys jazzmatsal, där vi äter laxmoussefylld flundra. Väldigt gott!

Goda vänner till bords, och en del passerande bekanta. Jag får också en inbjudan till surströmmingskväll på min gamla arbetsplats. Men det är flera veckor dit. 

Resten av dagen - ja inte blir det mycket. Förbereder och handlar inför helgen. Om vädret står oss bi någotsånär, så blir det väl stugan imorgon. Men regn är utlovat, så vi får väl se hur det blir med det. Inte heller är utsikterna för lördag och söndag något vidare. 

Navalnyjfallet är på tapeten i alla nyhetssändningar. Och naturligtvis nekar Moskva till all inblandning. Men det låter vääääldigt tunt. Sådär så att man förstår att det är precis de som är skyldiga. Det är så genomskinligt. Jag begriper inte hur de kan tro att vi går på deras förnekanden. Något måste saknas i vissas huvuden. Det är visst och sant. 

Vi får väl se vad torsdagen i övrigt har att erbjuda.


*****

Inga kommentarer: