onsdag, september 30, 2020

Skam

Jag har inga andra ord än skam, skam och skam att använda när det gäller president Råmalt Trams i The United shame of America.

Skam över de 17-18% av USA:s befolkning, som röstat fram honom. Skam över de elektorer som valt honom. Skam över de amerikaner som struntar i att rösta (och det är många), och skam över den grundlag som ligger till grund för den så kallade demokratin. USA:s valsystem är en skam.

Skäms!


*****

3 kommentarer:

Turtlan sa...

Jag skriver att det enda han är bra på är att på ett mycket tydligt sätt visa vad härskarteknik är. Likaså stor brist på hyfs och ännu mer på respekt.
Såg ca 30 min av debatten på play nu ikväll. Skämskudde, pinsamt och bedrövligt! Gånger flera.

Vad tycker och tänker de unga och yngre i usa om dessa två gubbar som står där och tjafsar? Kan de över huvud taget tilltala någon under 40 år?
Instämmer i att Trampsen är i samma dimension som de andra jättebabysarna i vissa länder. Minst!

Sen så är det ”intressant ” höra hur en sjukvårdsreform för de allra sämst ställda kallas för socialism. Om de eller en av dem visste (tror inte ffa den ene vet något alls) hur sjukvården är uppbyggd i de nordiska länderna så skulle han få dåndimpen hur socialistiska vi är i denna del av världen. Ja utgivas han tycker.

Om Trampsen vinner så blir det fyra år till med härskarteknikens megautövare. Om han förlorar blir det ett jädra liv från honom över valresultatet. Lika illa båda två!

Suck!

Turtlan sa...

Ops! Ta bort meningen med Utgivas.... blev fel där.

Bert Bodin sa...

@ Turtlan

Jag har inte orkat med att ens titta. Har hört brottstycken i nyhetssändningarna. Och det räcker. Jag begriper inte hur ett "civiliserat"(?) land kan acceptera en ledare som uppträder som herr Trams.

Jag undrar om t.ex. Kalifornien börjar fundera på att kräva självständighet precis som de gjorde när han valdes. Ett litet hälsotecken.