måndag, oktober 15, 2007

Första dagen...

.. i nya lokaler. Hoppsan! Nu ser jag alla kolleger från min plats. Och hör! Även om jag jobbat i kontorslandskap under många år, så blir det här lite väl påträngande. Men anpassningsbar som man är så blir det väl bra ändå, tack vara alla roliga människor, glada tillrop och förstående kunder. Tack och lov att det är tillfälligt och att vi så småningom får lämna detta provisorium.

Men varför fryser tjejer så? Det där underhudsfettet som de alltid skryter med, när första doppet i havet skall ske på försommaren. Det där hurtfriska "hoppa i nu, det är jätteskööööönt". Var finns det nu, när termometern står på +20 och det är vindstilla i lokalen. Märkligt!

Vår förra lokal var alldeles för varm. Vi hade stundtals uppemot 25 grader. Det är inte skönt! Och det klagades på huvudvärk och trötthet framåt eftermiddagen. Nu var det alltså andra toner, och mitt förslag att sluta röka och att ta på sig en ylletröja noterades någonstans, möjligtvis längst ut i det yttersta skiktet av järnbarken, där det lätt kunde glida av.

Vi får se. Det kanske reder ut sig. 21 grader kan jag tolerera i en arbetslokal. Inte mer!*****


Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer: