lördag, april 30, 2011

Tack för julklappen

I december fick jag en julklapp av mina närmaste medarbetare. En flaska Amaronevin. Ikväll, Valborgsmässoafton, beslutade jag att det var dags för korkskruven att göra tjänst.

Och vad passade bättre till denna gudadryck än grekiskkryddade kycklingfiléer serverade med tranbärskaramelliserad fänkål och ädelostfyllda bresaolaknyten.

Det blev gott.
Jag lovar.

Tack Grupp 12.

*****

4 kommentarer:

V sa...

Bra att höra att vinet smakade gott. Jag har nämligen köpt en likadan flaska för ca en månad sedan till en bekant som fyllde jämnt. Till historien hör att jag inte är ngn vindrickare själv utan helt sonika högg en flaska och tänkte: "det får bära eller brista"

Känns skönt att veta att även en blind höna kan hitta korn ... ;)

Bert sa...

V: Står det Amarone på flaskan, så är det oftast bra. Vinerna görs på torkade druvor som också är lätt angripna av ädelröta. Det ger smaken.

V sa...

Ok, där ser man - ädelröta blir till ädel dryck i det här fallet ;)

Bert sa...

V: Jepp - Lite skrumpet ska det vara. ;)