Det var precis vad som hände för ungefär ett år sedan. Jag var hyresvärd och Ingela var hyresgäst.

Vi började dock med gravad lax på fänkåls- och äppelsallad i Philadelphiaost med granatäpple. Saint Clair, Vicar's choice 2010 barrel fermented chardonnay, därtill.
Sedan kom älgen. Serverad med palsternacka rostad i tranbärsbalsamico och honung och med lingonsås. Nebbiolo Langhe 2009 blev det passande rödvinet.
Desserten blev en svensk cross-overhistoria. Karamelliserade Kvibille grönmögelost på hjortron.
Nu har vi gett kubismen ett ansikte.
*****
En annan som tänker snäppet bortanför blodpudding blir ju alldeles bortkollrad av dina menyberättelser. Den här senaste låter väldans gott!
SvaraRaderaCecilia N: Blodpudding är gott. Med stekt äpple, lingon och bacon. Mums!
SvaraRaderaHoppas den smakade. Jag lagade en likadan till vårt påskbord. Fast den blev just bara karvad lite i kanten, det fanns så mycket annat gott på knytbordet, Ö:s gravade lax och min egen gravlaxsås t.ex. Tjälaknulan räckte till middag i kväll också, med potatisklyftor, gorgonzola mosad i matyoughurt, tomater och babyspenat.
SvaraRaderaJust nu har jag ett köp som står i Västerås och väntar. Tur att jag känner en åkare som passerar där nån gång i månaden. Nästan samma historia som sist, skulle byta dörrar på en IK*EA-garderob och helt utan förvarning så är de dörrar jag ville ha borta ur sortimentet, i just den storleken.
Ingela: Den smakade fullständigt fantastiskt. Tolv timmar i ugnen och 5 timmar i saltlake med krossade enbär, timjan och rosmarin. Mums!
SvaraRadera