Allt - Inget
Nedkast - Uppkast.
Med krydda och en del snygga
bilder.
Från en, för många okänd del av
Sverige.
Nu!
lördag, april 20, 2013
Dagens enkla ...
.. middag blev en kardemummadoftad torskrygg bakad till 54 grader och serverad i blå skymning med vitvinssmörsky, timjanbakad rödlök och kokt potatis.
Enkelt och gott.
*****
2 kommentarer:
Anonym
sa...
Hur kan man bara komma pååå så mycket god mat som ni tycks äta? och just de där tillbehören! Stekt torsk och potatis punkt.Så blir det här när det är fisk. Men idag anstränger jag mig verkligen, det blir moussaka. ellem
2 kommentarer:
Hur kan man bara komma pååå så mycket god mat som ni tycks äta? och just de där tillbehören!
Stekt torsk och potatis punkt.Så blir det här när det är fisk. Men idag anstränger jag mig verkligen, det blir moussaka. ellem
ellem: experimentlust har jag alltid haft.
Och min moussaka är säkert inte så god som din.
Skicka en kommentar