torsdag, juni 05, 2014

Åkej'rå

Är det 24,5 grader när vi åker till stugan, så struntar man i dammtorkning.

*****

4 kommentarer:

Kattvakt sa...

Klart det, bilen har ju stått i solen och blivit uppvärmd. En effektiv värmeackumulator. Det är därför man inte skall lämna djur och andra levande varelser i en parkerad bil för det kan fort bli varmt och i värsta fall sluta illa.

Bert Bodin sa...

Kattvakt: Jag vet inte hur ni har det i Danmark, men här i kalla Norden visar biltermometern utetemperaturen! Den steg betydrkigt efter att vi körde upp den ur vårt underjordsgarage där värmen var betydligt beskedligare.

Så funkar det här.

;-)

Allmycke sa...

Bert - jag har motstått impulsen att dammtorka - både hemma och i bilen sedan i höstas (eller var det förra våren gällande lägenheten...) -och det kan jag gladeligen erkänna. Allt vad hushållsarbete heter (utom då matlagning), har alltid varit mycket överskattat...
Jag har t.ex. upptäckt att det blir både vår, sommar, höst och vinter utan att jag putsar fönstren på utsidan. Jaja, det fungerar där jag bor - kanske inte så bra i en stad, men visst fasen ska man väl skära ner på tidstjuvar som onödig städning!

Bert Bodin sa...

Snygg inställning. Precis som du säger så måste vi dock putsa fönster i stan. I alla fall en gång per år. I stugan gör vi det också när barrträdens pollen pudrar ner rutorna på sommaren. Men det är snabbt gjort och vissa år behövs det inte.