lördag, juli 05, 2014

Hybris

Stockholm växer åtta gånger snabbare än Paris. Finansministern och två medlöpare klappar sig på brösten och känner sig stolta, enligt en debattartikel i DN igår, fredag. Jag visste inte att det var en tävling.

Den våta dröm att det ska fortsätta i oändlighet är hotad. Av oppositionen. Bu och buääää, gråter de tre.
 - Då blir det ingen förbifart. Då tystnar Bromma flygplats.
Ja, det är ingen hejd på hur ledsamt det blir. Och det skulle kosta 10 miljarder kronor på kort sikt om sossarna kommer till makten.

Att övriga landet dräneras kostar förstås ingenting!?? Där råvaror och arbetskraft hämtas, efter att den utbildats med benäget bistånd av landets minskande kommuner. Men så långt har nog inte centralmaktens politiker ens tänkt. De är lika förstockade som den infarkt, som ständigt håller på att byggas upp kring vår huvudstad.

De behöver hjälp!

Låt hjälpen komma i september.

*****
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Här finns debattartikeln.


2 kommentarer:

Turtlan sa...

Ja vill man pendla i timmar, trängs på tunnelbanan som ofta det blir stopp på. Eller om man vill betala många miljoner för en etta med dusch i källaren så varsågod.

Tänk så många fina lagom stora städer det finns i det här landet som har både Ikea och stsdsbussar som kommer när de ska liksom fina hus till ett pris så du har både råd att bo där och åka på semester.

Det är bara att välja.

Bert Bodin sa...

Turtlan: Så mycket sant!