måndag, augusti 15, 2016

Berättigad fråga

Kl. 04.32
Flyger upp från sängen.
Kraftigt sendrag i höger vad.

Vad fasen ska sån't vara bra för?

*****

8 kommentarer:

Annika sa...

Istället för väckarklocka...?
Usch, det där gör verkligen ont, och det enda som hjälper är att stå hårt på foten (medan man stönar). Sedan är det bara att linka ut i köket och sätta på kaffe.

Anonym sa...

Sendrag och kramp kan tyda på magnesiumbrist. Ät mera bananer och mörk choklad, minst 70 %, det kanske inte hjälper på en gång men det är gott, särskilt chokladen, eller hur, tipsar Majalena.

Elisabet. sa...

Det är nog åldern, Bert :)

Bert Bodin sa...

Jo - Det blev mitt recept också. Men jag bröt efter stönandet och somnade om.

Bert Bodin sa...

Det är bara det att jag äter banan varje dag i stort sett. Och mörk choklad likaså. Dessutom magnesiestinna pumpafrön varje morgon.

Jag vet inte vad jag mer ska ta till.

;-)

Bert Bodin sa...

Jo. Jag håller med dig. Man borde ha lärt sig att låta bli att få sendrag.

Anonym sa...

Ha ha. Jag vågar knappt berätta hur jag slipper sådant nuförtiden tiden. Men klipp av ett par slitna "fleece-leggings "i höjd med knät. Använd det avklippta benet som benvärmare på natten...no more kramp på natten. Allt klär en skönhet. Inget missklär en ful :-). Modernt hurmorstips ;-)( vill man vara snygg går det lika bra med ett par snyggt stickade benvärmare).
De allra varmaste hälsningar Lena

Bert Bodin sa...

Tack för tips. Om det blir en vana, ska jag tänka på det. Men, det är kanske ett fenomen som uppträder vart femtonde år. Och fleece verkar väldigt varmt, vilket jag inte gillar.