lördag, mars 11, 2017

Så blev det ...

.. en halvdag på akuten igen. Flimmerrelaterade problem igår kväll. De höll i sig ett tag. Kom tillbaka senare under natten. Beslöt mig för att åka in i morse.

Men som vanligt, höll jag på att säga, så försvann problemen, när jag väl hamnat på britsen och blivit uppkopplad.

Nåja - Jag fick träffa  en läkare för samtal vilket alltid är bra. Ingen förändring i medicinering.


*****

8 kommentarer:

Babsan sa...

Snöskottningen Bert ......Hoppas det är okej nu🤗

Bert Bodin sa...

Haha - Nejdu. Det var inte jag som skottade. Jag har i och för sig inga restriktioner vad gäller fysisk aktivitet, snarare tvärtom.

Babsan sa...

Annars kan väl det utlösa besvären.Trist måste vara obehagligt

Bert Bodin sa...

I mitt fall verkar det inte så.

Turtlan sa...

Det kanske sitter en dold "antiflimmerstrålare" vid dörren till akuten...? Jag har ju tystnadsplikt så kan inte avslöja hur det verkligen ligger till ;-)

Här i sola stan råder virusläge. Hängigt men bättre än igår. Tyvärr missar jag det kalasfina vädret vi har idag och hade igår. Inte ork till uteliv tyvärr.

Bert Bodin sa...

Haha - Ja, det skulle man kunna tro att det gör. Men jag har lyckats smita förbi någon gång, trots allt. Då har väl apparaturen strejkat, förstås.

Krya på dig. Virus är oftast inte så underhållande.

Elisabet. sa...

Det är som när pv hade hickat i två dygn. Till slut gav vi upp och körde in till akuten. I samma ögonblick han ropades in till läkaren försvann hickeländet! Hoppas att det ordnar sig för dig, Bert. Pv har - peppar, peppar - inte haft ett enda riktigt flimmer sedan ablationen för snart ett år sedan.

Bert Bodin sa...

Helst skulle jag ju slippa ablation. Men är det oundvikligt, så ...