torsdag, september 30, 2021

Men alltså ...

Utsikt genom bloggarfönstret.
.. vad är det för fel när det inte händer något? Inget att rapportera om i alla fall. Händelselöst. Och dessutom gråväder. Högtryck utan sol. 

Inte heller är det något särskilt som har retat upp mig. Jag hörde nog det mesta igår, och tänker att vi får se konsekvenserna om någon månad. Ingen blir gladare än jag om jag har fel. 

Men jag vill ändå ha en tredje spruta senast i början på december, då Pfizers vaccin sägs ha tappat 85 % av verkandet. Bara 15% antikroppar kvar, alltså. 

Nu får det bli eftermiddagskaffe. Och bio ikväll. 


 

*****

4 kommentarer:

Elisabet. sa...

Nej, det händer inte så värst mycket i pensionärslivet, i alla fall inte här. Å andra sidan kanske man inte ska förvänta sig att det hela tiden händer nånting särskilt. Just nu lagar jag mat. Det är det mest spännande idag (förutom att bilen laddas hemifrån, DET var exciting värre!)

Bert Bodin sa...

@ Elisabet

Spännande med elbil. Och spännande att höra vilka erfarenheter ni vinner från den. Hur är det att köra den? "Gasar" man som vanligt med fotpedal? Jag har aldrig ens tittat in i en elbil.

Elisabet. sa...

Bert: gas, - och bromspedal är allt som finns. Den är ljuvlig att köra, sååå smidig och svarar snabbt när man vill gasa! Tyst förstås. Men jag säger alltid att .., om man kört en Toyota från 2006, då hade nog vilken bil som helst upplevt som ett hallelujamoment. Gick bra att ladda den också.

Bert Bodin sa...

@ Elisabet

Oj, oj, som en leksak, alltså. Ta det lugnt!