fredag, november 01, 2013

Allhelgonakväll

Efter en halv dags jobb, åker vi ut till Rånlandet. Skönt att få lite extra ledigt, även om det kanske straffar sig i "andra änden".

Flygbolaget Norwegian hotar med strejk bland sina piloter på måndag. Det påverkar förstås mitt och mina kollegers jobb. Blir det strejk, så blir det söndagsjobb. Alla de kunder som vi har inbokade på måndag med flygbolaget har kontaktats. Vi har lovat att finnas på plats för dem, om de behöver andra alternativ till sin resa.

Därför är  det bäst att jag snabbar mig på med stug- och helgmyset.

Trevlig allhelgonahelg till dig.



*****

3 kommentarer:

Turtlan sa...

Min bror ska flyga från Kiev till Oslo med just Norwegian på måndag... Flyget går sådär kl 14 från Kiev. Bara att hoppas att planet åker ner till Kiev på måndag morgon och sen vill hem till Oslo och sen börja strejka. Eller tänk om planet inte flyger ner alls.... Vad gäller då? Hans fyradagarstripp till Kiev kanske blir lute längre....
Jag håller mig på landbacken jag :-)
Njut nu av helgen så länge den varar!

Bert Bodin sa...

Turtlan: Ja, du.... Det kan nog bli lite problematiskt, det. För precis som du skriver, så ska den manskinen med största sannolikhet ner till Kiev och vända på måndag. Men flygbolaget har ansvar för att ta hem honom oavsett piloter eller ej. Men försenad lär ha bli.

Om det nu blir strejk, förstås. Det vet vi inget om ännu.

Turtlan sa...

Oki, låter ju lite hoppfullt. Tänkte det var det där force major då, dvs vid strejk så fick du stå ditt kast.
Men hade det varit R..ya..air... så kulle de nog inte bry sig om det. Boka om alltså. Jo om ett par veckor kanske.... Förhoppningsvis är Norrmännen lite bättre...? Ja ja det går inget nöd på honom där, värre på hans jobb.

Tack för lite info.