tisdag, oktober 09, 2012

Ibland vet jag inte riktigt ...

. . vart jag ska rikta min ilska.

Till exempel när jag ser det här.

Jag börjar förstå de där varningarna för jordens undergång, som spekuleras om detta år. Med sådana dårar som människan kan det bara gå åt ett håll.


Uppdatering: OBS När du klickat på länken.... Avvakta så kommer rätt inslag fram efter några sekunder.

*****

8 kommentarer:

Elisabet. sa...

Ja, jag vet inte vad du syftar på .., det är mängder med artiklar/inslag där ...!

Bert Bodin sa...

Elisabet: Men - Jag kommer direkt in på den artikel jag menar, nämligen den om hur EU förstör 17000 ton fisk, för att hålla priset uppe.

Cecilia N sa...

Det är helt knäppt. Dessutom med tanke på utfiskningsproblematiken.

Elisabet. sa...

Jag kommer fortfarande till en hel drös med inlägg, men förstår nu vad du menar. Och det är så totalt vanvettigt, så det är utan allt sans och vett!

Bert Bodin sa...

Elisabet: Märkligt! Jag kommer rätt på det åsyftade inslaget. Hm!

Cecilia N sa...

När jag klickade så hamnade jag först på en sida med diverse inlägg. Och när jag då bekymrat undrade som Elisabet så bytte den automatiskt till rätt inlägg utan att jag petade någonstans.

Mikaela O sa...

Jag kom också till SVT:s nyhetssida när jag klickade på länken, med adressen i adressfälten var rätt (det du åsyftade) så det var ju inga problem ändå.

Man blir ju arg, särskilt som jag precis sett femte delen av Världens hårdaste jobb på SVT, där de lokala fiskarna i Sierra Leone knappt klarar att försörja sig själva och sina familjer pga av utländska trålare som rensar havet på fisk.

http://www.svt.se/varldens-hardaste-jobb/se-program/article334276.svt?autostart=true

Bert Bodin sa...

Mikaela O: Jag såg också den där dokumentären om Sierra Leone. Den var heller inte särskilt upplyftande. Vilken rovdrift!