torsdag, november 26, 2015

Skrämmande

Jag snubblade över ett inlägg från The Guardian. Det handlar om Sverige. Eller rättare sagt om Sverigedemokraternas ungdomsförbunds Sverige. Som jag ser det verkar de inte ha något som helst att vara stolta över. Framförallt inte sitt hemland.

Så jag tycker de kan flytta! Tyvärr kommer det nog inte att ske. En av de intervjuade säger klart och tydligt att han överhuvudtaget inte är intresserad av att besöka ett annat land.

Tala om inskränkt.

Här är klippet.

*****
Läs även andra bloggares åsikter om , ,

9 kommentarer:

Per-Anders sa...

SD-anhängare är inskränkta och patetiska. Just därför röstar de på SD. Jag tycker det är väldigt givande att besöka andra länder. Särskilt stimulerande är det att försöka kommunicera fastän man inte kan språket.

Bert Bodin sa...

Vi är helt överens, Per-Anders. Tyvärr finns det mer intelligenta ledare, som leder de övriga för egen vinning. Ren cynism, alltså.

Steel City Anna sa...

Sånt här pinsamt får jag förklara för mina engelska vänner allt oftare. Du kan ju aldrig flytta tillbaka dit säger de, jag hoppas de röstar för mitt bästa i EU-valet :)

Steel City Anna sa...

Här är en till: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3315739/The-tranquil-Swedish-village-living-hell-refugee-invasion-locals-migrants-throw-stones-children-aged-five-need-POLICE-ESCORT-school.html

Dailymail är förvisso en skittidning, typ som Aftonbladet, men folk läser den.

Knapsu sa...

"-Det är vi som är den svenska eliten. Folk har bara inte fattat det" heller hur de nu sa.
Säger det mesta om dessa individer och deras människosyn..
Fy f-n!

Bert Bodin sa...

Du har onekligen en betydelsefull uppgift, Anna.

Och tack för klippet. Det där med Tärnsjö vet jag inte om jag ens har sett i svenska medier. Konstigt.

Bert Bodin sa...

Ja, där fanns många tecken på den "ariska rasen", om man så säger. Med klara syftningar till en tid, som ynglingarna förmodligen aldrig fått lära sig något om.

Anonym sa...

Vattenkammade, slips och kostym. Det är en lång bit från bomberjackor och kängor med ståltåhätta - men tankegångarna och åsikterna har inte förändrats ett dyft!

Bert Bodin sa...

Jag tycker många ser ut som hämtade från just trettitalets Tyskland.