fredag, mars 01, 2024

Å'så'blev'de mars ...

.. pannkaka, skulle jag nästan vilja säga. För den här vintern är på väg att gå till historien som en av de tristaste jag varit med om. 

December hyfsad. Vit och fin. 
Januari svinkall. -36 som kallast.
Februari grå, grå, grå, grå, varm, varm, varm, varm. Slask som vore det april.

Nä - bättre vill jag ha det.

Från sin fulaste sida.

*****

6 kommentarer:

Elisabet. sa...

Om det kan vara till någon tröst, vilket jag inte tror, så är det inte bättre här. Satt idag och funderade på när jag senast såg solen. Jo, i Bunkeflo när vi satt vid husknuten och drack kaffe. I tio minuter såg vi och njöt av sol och värme, det var allt. Nu GRÅTT, GRÅTT, GRÅTT.

Bert Bodin sa...

@Elisabet

Jo - vi har sett solen också. Men högst en halv dag, eller en kvart. Sedan har det dragit ihop igen.

Jag längtar de där högtrycken som varar i kanske en vecka med sol, vit snö, och minusgrader. Åtminstone hela mars.

Monica sa...

Då kan man pigga upp sig med Gnestarevyn, vad bra den var och även MPs Daniel blev analyserad😄han började sin karriär där i politiken fast han växte upp på Lidingö. Gnesta tror jag du är lite bekant med. I övrigt är allt trevligt där, trevlig personal överallt och vi åt gott innan. Och lite kändisar snubblar man över. Var man än är där.

Beatles har jag kommit i kontakt med mycket i UK, sett allt som finns i föreställningar och inte minst träffat dem som växte upp med dem i Liverpool. Och på det musikband som spelade samtidigt där på Cavern Club när det begav sig. Och så trevliga de också. Och på flygplatsen i Manchester slog sig en man ned också från ett band nära dem och ännu aktiva, han var på väg till Cynthia Lennon, och alla fina minnen de hade om Cilla Black som ung artist och mycket om alla texter hur de kom till. John satt i ett träd och tittade in där på jordgubbsodlingarna i det barn-och skolhem som vi också sett, fint men drivs på ett annat sätt idag. Och den sången blev verkligen bra.

Lite fint att tänka på i gråheten men på söndag blir det 🌞, ha en fin och bra helg,!

Gunnel sa...

Önskar en fin mars, med kalla nätter, några minusgrader på dan, vindstilla och strålande sol.

Bert Bodin sa...

@Monica

Jag vet egentligen inte var den där gruppen Beatus hör hemma. En av dem var från Luleå. Men de har anknytning till Robert Wells verksamhet, så chansen finns att de kan dyka upp i Svealand också.

Bert Bodin sa...

@Gunnel

En fin önskedröm. Någon decimeter nysnö på kallt underlag, och sedan sol för hela slanten. Mmmmmmm .....