lördag, augusti 10, 2024

Å'så blev de' ...

.. skyfall. Förmodligen starten på ett rejält regnväder som enligt prognosen ska fylla hela natten. 

Nåja - det får man väl ta.


*****

4 kommentarer:

Monica sa...

Vi haft och har en fantastisk sommar. Håller oss i Uppland och Södermanland och välbehövliga regnduschar på växtlighet och natur endast om natten. Vaknar till strålande sol och blå himmel varje dag så nästan lite tjatigt, haha. Idag kom vi hem och något regn som det talats om kom inte en droppe av, bara sol men lite blåst idag och något svalare och det är skönt.

Väldigt lokalt om det varit något regnväder, tror det var lite extra inne i storstan i City men inget en bit ifrån. Och inte ett enda åskväder har vi haft. Och väldigt grönt och fint i naturen och mycket fåglar och insekter, och lite vilda djur hälsar på.

Men folk reser något otroligt, gärna långt bort, Bali, Maldiverna och liknande och varför vet de inte säger de.

Bert Bodin sa...

Det låter ungefär som här. Sommaren har varit fin. Väldigt lite regn i juli. Vi har legat bra till i Solligan och ligger nu på 6:e plats i landet. Värme har vi också. Även nu, när det regnar lite mer än vanligt sedan i morse. Vi får se hur det fortsätter.

Gunnel sa...

Vilken störtskur vi fick nu på morgonen, orsakade tydligen översvämning på vissa områden. Vädret är spännande och jag håller med om att vi haft en fin sommar.

Bert Bodin sa...

@Gunnel

Det var märkligt lokalt hos er. Såg på radarkartan att det va ett smalt regnområde över norra delen av centrum.

Här var det inte alls särskilt märkvärdigt.