lördag, april 18, 2015

Då och då

Ibland är det kul att kolla hur läsare har hamnat här hos mig. Nu tänker jag inte på dig, kära regelbundna läsare. Nej, jag tänker på de som sökt information om något speciellt och då förstås använt någon sökmotor. Google är förstås dominerande, men det finns andra. Bing, Ask m.fl. Och visst fanns det en som hette Altavista också en gång i tiden?

Idag är det någon, som antingen lever i det förgångna, eller ligger i framkant och förbereder sig. På Google har hen sökt Norrbottnisk nyårsmiddag.

Hoppas det inspirerade i vårkvällen.

*****

4 kommentarer:

Anonym sa...

Undrar vad jag sökte på... kan det ha varit Luleå kanske. Tyckte det kunde vara kul att följa en blogg därifrån eftersom min son flyttat dit.Väderlek, bilder och händelser, men sedermera har det även blivit dina tankar. Det har inte ett dugg med min son att göra, men intressant ändå.
:-)

Bert Bodin sa...

Jo, jag har sett dig här förr. Hur går det för sonen. Trivs han?

Anonym sa...

Ja han trivs väldigt bra. Jag tycker ju som sagt att det ligger långt bort från Värmland. Å andra sidan kan det vara nyttigt för oss båda att vara så långt i från varann. Han måste klara sig själv och jag måste låta bli att lägga mig i allt :-)
Ha det så bra!
Jag kommer att fortsätta följa dig här.
Hälsn Marielle.

Bert Bodin sa...

Du är så välkommen, Marielle.