onsdag, april 01, 2015

Så vill jag bara meddela ...

.. att jag har besök på min balkong. Inte mindre än tre Silvermunsteklar vandrade plötsligt omkring på våra oputsade rutor. Cirka 15 mm lång, och verkar rätt fridsam.

Vackert namn.


*****

3 kommentarer:

Kersti sa...

Den ser så där lite lagom vild ut den där stekeln.
Så trist att det inte fungerar att kommentera på min sida. Lite mystiskt också eftersom några kan. Känner att det här är ett vardagsmysterium som övergå min kompetens. Men jag får försöka inhämta andras kunskap för att försöka lösa det. Tack för att du gjort mig uppmärksam på problemet. Glad Påsk!
PS:Nu har jag sett att dina kommentarer av någon för mig oklar anledning hamnat i skräpposten. Visste inte ens att jag hade en sådan. Nu ska jag klura på hur detta ska undvikas i fortsättningen. Spännande att fåglarna "känner på sig" att man kikar på den trots att man sitter inne. Hade en sådan upplevelse när jag försökte fotografera måsar i vårt körsbärsträd. Så fort jag bara tänkte kamera försvann de och så fort jag vände ryggen till var de där igen. Märkligt. DS

Bert Bodin sa...

Nädu! Måsar ska inte sitta i körsbärsträd. Nu har du nog drömt. ;-)

Stekeln var väldigt "snäll" och lät sig studeras ordentligt. Kunde ta den på ett finger, för att titta närmare. Den har verkligen en "silvermun".

Kersti sa...

Inte har jag drömt det inte. Måsarna på torpet kalasar på körsbären när de är mogna. Kanske lite knäppa inlandsmåsar men visst är det så. Inte har jag något bra bildbevis för, som sagt så fort kameran var i närheten stack de iväg.