fredag, januari 09, 2015

Ryssland -Ett skämt

Rapport och andra medier rapporterar ikväll att ny lagstiftning i Ryssland, nu förbjuder kleptomaner, transsexuella och transvestiter att köra bil.(???!)

Skrattet fastnar i halsen.

*****

8 kommentarer:

Turtlan sa...

Men vad har det med bilkörning att göra?

Bättre ha bakfulla ryssar bakom ratten?

Huvva säger jag!

Bert Bodin sa...

Jadu, Turtlan. Det där kan nog bara en rysk lagstiftare förklara. Kanske.

Det låter som en tidningsanka, men det är tydligen sant.

Ina sa...

Har de tappat det viktigaste i "kommunismen" ..... att alla skall vara lika???

Bert Bodin sa...

Ja, jag vet inte vad de har tappat. Men feghet och rädsla verkar bli Rysslands signum mer och mer. Eller är det Putins självförtroende som sviktar?

Andra året i Hjo sa...

Från Ryssland kommer sällan något bra. Jo, de spelade en lysande fotboll i något mästerskap härom året. Borta det också, Och Sovjet ska vi bara inte tala om - fråga kulakerna. Lenin sa: "Häng inte mindre än 100 välkända kulaker, de rika blodsugarna, och se till att de hängs där de är fullt synliga för folket". Där ligger Putin i lä.

Ina sa...

Tyvärr tror jag inte att det är självförtroende som sviktar. Det är värre än så, Han tror själv att han är så stor som "Tsar-batjushka" och det det börjar likna storhetsvansinne.

Bert Bodin sa...

Förmodligen har du rätt, Ina.

Bert Bodin sa...

Såg du inslaget i Rapport eller om det var Aktuellt en tid före jul, där reportern frågade folk i en park i Moskva om vilka internationellt kända ryska varumärken de kände till. Det skruvades mest på sig. Ingen kunde ge något somhelst exempel. Jo - Tillslut var det en som med ett fniss klämde ur sig "Lada".

Storartat!