fredag, april 06, 2018

Oj oj oj

Här hade hon tänkt sig en lugn fredag. Sista arbetsdagen på veckan. Lunch med bästa kompisen på någon trevlig krog. Kanske till och med en långlunch. Lite pappersjobb på eftermiddagen, och sedan flexa ut vid fyratiden och gå med gänget på en after work, med ett glas gott vin.

Hemma i soffan, med TV och tacos.

Men så ... Jäklar! Klas Östergren, Peter Englund och Kjell Espmark hoppar av. Tyyypiskt.

*****
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,


6 kommentarer:

 1. Hur blir det med de där livstidsengagemangen kan man undra? Ska det bara vara tomma stolar där i Akademien i fortsättningen?

  SvaraRadera
 2. @Monet

  Ja,det kan man undra. Och det får inte bli ett avhopp till, för då är gränsen nådd för att akademien ska kunna vara beslutsfähig enligt stadgarna.

  SvaraRadera
 3. Personen som har orsakat det här manfallet måste vara synnerligen tondöv som inte har insett för länge sedan att hens närvaro i Akademin kunde bli besvärande...Eller är det så att den upphöjda placeringen i parnassen och diverse förmåner som följer med utnämnandet har kommit i vägen för sunt förnuft?

  SvaraRadera
 4. @Allmycke

  Säkert intrigeras det en del inom gruppen. Det tycker jag Peter Englunds uttalande vittnar om. Han verkar vara på Sara Danius sida. Undrar vad hon kan göra.

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas verkligen att Sara Danius stannar och rider ut den här stormen!

  SvaraRadera
 6. @Allmycke

  Det får vi hoppas att hon gör.

  SvaraRadera