.. blir det lunch på Bistron med M och A. Vi tog rostad Karl-Johansvamp med picklade morötter och jordärtskocka. Tryffelsås därtill.
Sedan fortsatte dagen med välbehövlig biltvätt. Besiktning imorgon.
Men inte nog med det. Småfåglarna måste få mat. Halva priset på Granngården. Vi provianterade rikligt.
Nu återstår påfyllning med vår egen föda i skafferi, kyl och frys. Och funderingar över om vi ska gå ut till Gråsjälören först. Eller sedan.
Det är fullt upp.
*****
Tänk, att jag har så svårt för allt med tryffel och det är det ju i det mesta numera. Lockades att köpa en ost med tryffelsmak .., det blev ingen favorit hos mig ,-) Men det ser gott ut på din bild.
SvaraRadera@Elisabet
SvaraRaderaJag älskar inte tryffel. En gång råkade jag ut för någon allergisk reaktion efter att ha ätit tryffelolja. Vet inte om min slutsats var riktig. Därför testade jag idag. Inga symptom. Men jag kan tycka att det är en god smak.
Här finns den förra händelsen dokumenterad.
Men oj....
SvaraRadera@Annika B
RaderaOch jag trodde du tittat på länken till min "allergichock". 🙄
Det finns även pizza med tryffel ..., ja, känner mig snart omringad ,-)
SvaraRadera@Elisabet
RaderaMin motsvarighet till ditt dilemma är
K O R I A N D E R ! ! !
Samma här! Det och fänkål. Ingefära är inte så poppis heller. I mat alltså.
RaderaAlltså, mitt "men, oj" där var en kommentar till ett långt Google-translatat spam som Bert fått på halsen!
SvaraRaderaThorry! (Allt blir gulligare om man läspar lite?)
SvaraRadera@Turtlan
SvaraRaderaMen fänkål!?? Väx upp! 🙄