tisdag, mars 17, 2020

Jag har inte sett till ...

.. någon vakt utanför dörren. Inte heller i husets entré. Så jag tror jag smiter ut en stund. Luft och lite motion kan väl ändå inte skada.

Förresten är det ju ingen som kan föreställa sig att jag skulle vara sjuttiplussare.

Så'de'så.


*****

8 kommentarer:

Turtlan sa...

Det blir ju lite knepigt med ett sånt påbud. Alla banor inte i större städer med folk runtomkring sig när man kommer ut.
Självklart kan man gå ut på en promenad i nejden Spec vi lantisar. Virusar stor inte o väntar utanför dörren. Men undvika gå till apoteket är smart. Där är oftast trång och folk.
Bara vara inne är inte heller bra för 70 plusarna. En daglig motion är också bra men då inte på köpcentrat. Sa senast igår till en patient. Gå ut och gå du! Gott för själen. Så hade hen inte tänkt. Hålla sig inne vad hens tolkning.

Turtlan sa...

Ja men som vanligt ett fel... inte banor! Ska vara Alla bor inte i ....

Skyll inte på mig. Skyll på min telefon.

Bert Bodin sa...

@Turtlan

Men jag var faktiskt på apoteket. Ingen trängsel alls.

Turtlan sa...

Då har folk alltså hörsammat det hela? Eller handlar på nätapotek....?

Elisabet. sa...

Instämmer med övriga talare. Jag är överlycklig att jag bor på vischan. Går lååånga promenader och får frisk luft! Skulle jag möta någon, så behöver vi ju inte kramas.

Bert Bodin sa...

@Elisabet

Hoppas ditt medhåll med övriga talare även gäller näst sista meningen i mitt inlägg också. Hm!?

Anonym sa...

Skönt man inre bor i Paris! Där bor grannens dotter och man får inte alls vara ute. Bara när man ska handla mat och då har de gjort iordning nån sorts utomhusmarknad där man får handla en och en. Dottern bor i en liten lägenhet och har en fyraåring. Han klättrar ju på väggarna när han måste vara inne hela dagarna. De har en egen lien bakgård, så kanske de kan vara lite olydiga och vara där ibland. Förhoppningsvis blir de inte upptäckta av polisen! ellem

Bert Bodin sa...

@ellem

Här har några affärer fixat särskilda tider när bara riskgrupper får komma in och handla.

Olydig har jag också varit.