måndag, juni 28, 2021

Här ...

.. händer inte mycket, ska du tro. Dagen går i stilla lunk, förutom en tur till Råneå för att slänga skräp på återvinningen och handla.

Solen har flödat hela dagen, förutom vid något tillfälle då lite höga skyar dämpade den lite. Inte kan vi klaga på värmen heller. Den duger. Jag har hellre 20 grader och sol, än till exempel 28 grader.

Statsministern sade upp sig också. Så nu ska vi börjar traggla samma rutin med fika hos talmannen, som efter valet 2018. Onekligen känner jag mig redan less. Ja, blir det extraval, så kommer jag förstås att rösta. Men jag tror att många kommer att strunta i det, just för att de inte ids. Tråkigt, tycker jag. Och jag har svårt att tänka mig att det kommer att bli någon skillnad. Vilka andra alternativ finns än den som gäller just nu? En blåbrun sörja - nejtack.

Det som bidrar till att man känner sig lite oengagerad är också alla dessa spekulationer som nyhetsmedia ägnar sina kanaler åt. Den ena teorin efter den andra presenteras. Ibland nästan som sanningar.

Nej - vänta och se! Det är mitt råd.

Tunna kvällssolstrimmor på bastuväggen. Snyggt, tycker jag.

*****

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det för en snygg buske (träd) framför väggen?

Bert Bodin sa...

@ Blyger

Det är en Ginnalalönn.