lördag, juni 26, 2021

Konstigt nog ...

.. går dagarna även om inget speciellt görs eller händer. Visserligen har vi fixat havskajakerna så att de ska vara redo, när tillfälle till tur på havet erbjuds. Lite sent på säsongen kan tyckas. Men idoga vindar under våren och försommaren har inte lockat.

Frisör har jag också hunnit med att vara. Och sedan har det förstås varit en del småsysslor, men också en del lättja i vackervädret.

Middagen bjöd muurikkafräst suovas med rostade rotsaker. Serverat på patio väst under parasoll.

Javisst'ja. Jag tvättade ju en matta också. Den som jag välte en kaffekanna över, igårkväll. Så en del händer ju, trots allt.

*****

4 kommentarer:

Monica sa...

Ser gott ut! Bäst att unna sig och leva på medan vi lever. Vi varit på slottsvistelse innan midsommar och det var något helt fantastiskt och perfekt med allt. Så otroligt välorganiserat för just den där tjusiga trerätters var jag lite orolig för, jag såg liksom hur gästerna vällde in, haha, vi var 6 personer samtidigt i en stor slottssal med 10 meters avstånd och lika med frukosten. Allt var uppdelat i tider. Och otroligt vacker miljö, gott allt och trevlig personal både ute i parker och inne.

Midsommaren blev hemmafirande sen. Läste förstås om än värre än delta, nu deltaplus som kom in i Danmark via en flygresenär och förstår att de tester som görs på flygplatser och innan av diverse aktörer inte har de avancerade analysinstrumenten så att mutationer upptäcks. Denna ska ev inga vaccin kunna ta död på. Så lite känns det ibland, är det detta eländesvirus som ska avsluta allt? Bäst att leva på och det låter mysigt med kajakturer. Ha det fortsatt fint.

Anonym sa...

Spännande värre!

Bert Bodin sa...

@ Monica

Låt oss hoppas på framgång när det gäller pandemibekämpningen.

Bert Bodin sa...

@ Anonym

Varför så blyg?