torsdag, januari 14, 2016

Idag hände ...

.. ingenting, förutom att jag jobbade, hade ett rehabmöte, käkade lunch (Wallenbergare) med goda vänner, jobbade över lite och gick sedan på jakt efter en julklapp, köpte den och gick hem, bara för att inse att den passade bättre hemma, än att ges bort i fredagskvällens förlustelser med kolleger, vilket fick till följd att jag efter halvtrefikat hemma, gick ut igen, mest för att få lite luft och motion, men också fortsätta jakten på klappen, efter att jag strävat fram i kall, kall motvind runt halva stan, innan jag vände åter och passade på att gå in på Hägglunds för att köpa nya kängsnören, eftersom de gamla hade börjat visa svaghetstecken, och Sara hjälpte mig så att jag fick den rätta längden, varefter jag betalade och traskade iväg vidare hemåt via Cl*s Ohl**n, där jag till slut fann en mycket bra julklapp, som säkert kommer att glädja den som råkar få den till slut, tänker jag där jag sitter och äter middag och fortsätter med TV, som ikväll bjuder på en hel del bra program, där huvudnumret var Fredrik Önnevalls Fosterland, följt av en dokumentär som handlade om återvändare, alltså sådana asylsökande som ger upp och reser tillbaka till sitt kaos av olika skäl, och jag sätter mig sedan och härmar Jonas Hassen Khemiris teknik, som jag uppmärksammade i söndagens (var det väl) DN, där han skrev en låååååång novell sida upp och sida ner med bara en mening, utan att jag förstod meningen med det, vilket kanske inte var meningen.

*****

6 kommentarer:

Elisabet. sa...

Helt ärligt förstår jag aldrig vitsen med detta att inte skriva ut hela namnet på butiken du besökt, för vi vet ju alla ändå vad du menar. Och det är oftast bara vissa butiker som får dom där *-stjärnorna -. Jag undrar ofta varför. Berätta!

Steel City Anna sa...

Den tekniken var väl ändå James Joyce först med :) jag gillar sådana här långa meningar. Det är som att sitta inne i någons huvud.

Bert Bodin sa...

Men tänk vad fint det skulle vara med alla stjärnor, om alla bokstäver byts ut. Vi vet ju ändå vad de betyder.

Skämt åsido. Jag har nästan alltid gjort så. För jag försäkrar ... När jag skriver ut ett firmanamn drabbas t.ex. mitt FB-flöde av reklamfrossa för (o-)nämnda företag.

Bert Bodin sa...

Du har säkert rätt om det där med James Joyce. Men läs gärna Hassen Khemiris novell i DN. Det är jobbigt och tekniken fick mig att ge upp.

Bert Bodin sa...

Här är den .

Steel City Anna sa...

har inga problem med att läsa den, den var bra! Kan nästan tycka att det är enklare när det är ett flöde såhär. Jag läser förvisso extremt fort. Scannar liksom, som bilder.

Joyce är ändå lite vassare :)