fredag, september 23, 2016

Så vaknar vi ...

.. till en fullständigt osannolik historia, som inte står långt bakom fiktionens gränser.

En person anställd i Riksdagen lever med 5 olika alias och figurerar i mystisk fastighetsaffär med rysk, kriminell motpart.

Egor Putilov är det namn han för ögonblicket är känd som. Ja, inte den dömde ryssen i St Petersburg, utan den anställde i SD:s riksdagskansli. Partiet tycker inte att det är något problem.

Det säger en hel del om det partiet.

*****

7 kommentarer:

Elisabet. sa...

Man tar sig för pannan.

Bert Bodin sa...

Ja, historien är så osannolik. Det ska bli riktigt spännande att få höra fortsättningen. Låter som något skrivet av Stieg Larsson från sin himmel.

Biggan sa...

Fruktansvärt! Inom SD finns många som borde synas mer i sömmarna! "Man" häpnar och jag förvånas över att det rövarpartiet når så pass hyfsade framgångar!

Bert Bodin sa...

Det kommer fram mer och mer om den där mystiske Egor. Jag litar inte ett ögonblick på någon som säger sig sympatisera med SD. Inte på något sätt. Och SD-toppen är definitivt inte heller något att lita på. Som en samling Trumpar.

Ruta Ett sa...

"En samling Trumpar" är det, sa Bill till Bull! Kan bara hålla med!

Knapsu sa...

Försök föreställa er vilket jäkla liv det hade blivit om det varit en person anställd av Socialdemokraterna eller Vänsterpartiet!! Orkanstyrka och krav på partiledarens avgång.
Men SD är immuna mot allt.

Bert Bodin sa...

Ja. Det är märkligt. Partiledningen borde väl dra lite slutsatser, men där kanske intelligensen brister.

Nu har han väl sagt upp sig, vad jag kan förstå.